onsdag 15. august 2007

Klimahandlingsplan for St. Hanshaugen

Flere og flere ser betydningen av at det også lokalt må gjøres en kraftig innsats for miljøet og klimaet. St. Hanshaugen SV vil derfor alt på første møte i det nye bydelsutvalget etter høstens lokalvalg foreslå en egen klimahandlingsplan for bydelen.

St. Hanshaugen SVs målsetning er at en egen klimahandlingsplan for bydelen skal være fiks ferdig og på plass innen utgangen av året. Dette fordi det er så viktig at også det lokale arbeidet med å redusere farlige klimagasser kommer i gang så tidlig som overhodet mulig. I vårt arbeid for å få på plass en egen lokal klimahandlingsplan vil i tillegg St. Hanshaugen SV sørge for at planen blir mest mulig konkret og målbar i forhold til gjennomføringen av konkrete tiltak.

Om de borgerlige partiene i bydelsutvalget vil støtte SVs forslag om en egen klimahandlingsplan for bydel St. Hanshaugen er høyst uklart. FrP nasjonalt tror ikke noe særlig på miljøproblemene overhodet, mens Høyre-leder Erna Solberg tidligere i år ikke engang støttet tanken om lokale klimatiltak. En stemme til St. Hanshaugen SV er derfor den sikreste garantien for lokal handling også i klimaspørsmålet.

Ingen kommentarer: