tirsdag 14. august 2007

De ansatte må med!

Bydel St. Hanshaugen har mange utfordringer knyttet til både de ansatte i bydelens arbeidsmiljø, og også til kvaliteten på tjenestetilbudet overfor beboerne i bydelen. Sykefravær, uførepensjonering og annen avgang fra arbeidslivet er én åpenbar utfordring. Å få til et enda sterkere fokus på at det er kvaliteten på tjenestene overfor beboerne i bydelen som er aller viktigst en annen. Men disse to målsetningene hører også sammen, og må derfor løses samtidig.

For St. Hanshaugen SV er det helt naturlig at de ansattes organisasjoner dras aktivt med i arbeidet med disse utfordringene. St. Hanshaugen SV har derfor programfestet at synspunktene fra representanter for de ansatte i bydelen skal tillegges stor vekt i nettopp saker som handler om å få til større kvalitet på tjenestetilbudet.

Engasjert deltakelse fra de ansatte i bydelen er helt avgjørende for å få til et stadig bedre tjenestetilbud til bydelens beboere. Derfor skal de ansatte også ha mye å si på hvordan dette arbeidet gjennomføres. Aktiv innsats for bedre arbeidsmiljø og styrket dialog med de ansattes organisasjoner er derfor St. Hanshaugen SVs hovedstrategi for å oppnå enda bedre arbeidsmiljø, organisering og tjenestetilbud i bydelen.

Ingen kommentarer: