fredag 17. august 2007

Rett i dass?

Over hele førstesiden i papirutgaven av siste nummer av Lokalavisen St. Hanshaugen fortviler BU-leder Rune Aale-Hansen fra Høyre over at de reklamefinansierte toalettene i St. Hanshaugen park enda ikke er på plass. Disse toalettene – det dreier seg kun om et par stykker - har det nå vært på tale med i over ett år. Siste nytt nå er at de ikke vil være på plass før vi skriver 2008!

St. Hanshaugen SV støttet til planene om å få satt opp reklamefinansierte toaletter i parken, både fordi det er behov for dem, og fordi tilsvarende planer om offentlige toaletter ikke forelå. Vi prioriterte derfor fortgang i saken. Den prioriteringen var åpenbart uklok. At det virkelig skulle ta snaue to år å få satt opp et par toaletter var det imidlertid svært vanskelig å forestille seg da saken var til behandling i bydelsutvalget.

Toaletter på St. Hanshaugen vil være et viktig bidrag til å gjøre en allerede fantastisk park enda mer brukervennlig. Men det sier litt om ambisjons- og prestasjonsnivå til Høyre i bydelen at første medieutspill i valgkampen benyttes til å glatte over at noe såpass overkommelig som å få plassert ut et par toaletter tar to år.

Ingen kommentarer: