onsdag 22. august 2007

Grønne lunger for alle!

Som sentrumsbydel er det svært viktig at St. Hanshaugen tar vare på de grønne lungene i bydelen vår. Perler som Stensparken og St. Hanshaugen park er av det flotteste Oslo har å by på. For St. Hanshaugen SV er det derfor svært viktig at parkene våre blir mer brukervennlige og tilgjengelige for alle som vil benytte dem.

Men også andre og mindre grøntområder må bevares og gjøres mer brukervennlig. For St. Hanshaugen SV er det derfor uaktuelt å gå inn for bygging eller annen etablering av virksomhet på grøntområder i bydelen, med mindre dette vil gjøre disse grøntarealene mer brukervennlige, og slik være et bidrag til at grøntarealene kan brukes av flere. Dette kan eksempelvis skje ved at utilgjengelige deler av grøntområder i bydelen utbedres og gjøres mer tilgjengelig for allmennheten i forbindelse med mindre utbygginger.

Men det er uansett berørte beboere og innbyggerne som best kan vurdere om bydelens grøntområder kan bli mer tilgjengelige og brukervennlige. Derfor er St. Hanshaugen SVs løfte at alle berørte parter skal tas med på råd før det er aktuelt med behandling av eventuelle planer om bygging på grøntarealer i bydelen.

Ingen kommentarer: