mandag 3. september 2007

Ungdomsrådet skal styrkes

Bydelens Ungdomsråd er et viktig bindeledd mellom bydelens administrasjon, bydelens politikere og ungdomsgruppene i bydelen. Derfor er det så viktig å også styrke Ungdomsrådet; ikke fordi Ungdomsrådet nødvendigvis trenger å avholde flere møter og skrive flere brev, men fordi dette er viktig og nødvendig for å få til en bedre satsing på bydelens fritids- og ungdomstilbud.

St. Hanshaugen SV lover derfor økte midler til Ungdomsrådet, men også til ungdoms- og fritidstilbudet i bydelen. St. Hanshaugen SV lover i tillegg at både Ungdomsrådet og andre ungdomsmiljøer i bydelen skal tas med på en bred gjennomgang av hvordan bydelens samlede ungdomstilbud kan bli bedre.

Alt dette er viktig å få til både fordi dagens nivå på ungdomstilbudet så absolutt kan bli bedre, men kanskje aller mest fordi St. Hanshaugen er sentrumsbydelen, som mange ungdommer også fra de andre bydelene trekker til på ettermiddags- og kveldstid. St. Hanshaugen SV mener ungdom skal ha en innholdsrik fritid, og ikke henvises til å gå gatelangs.

Ingen kommentarer: