mandag 6. august 2007

Full barnehagedekning!

En stemme til St. Hanshaugen SV i årets bydelsvalg er en stemme for et langt sterkere trøkk i innsatsen for full barnehagedekning raskest mulig. Mange småbarnsfamilier i bydelen mangler fortsatt barnehageplass, noe som selvsagt fører til en svært krevende hverdagssituasjon for disse. Slik kan vi ikke ha det!

St. Hanshaugen SV vil derfor for det første ha en ny gjennomgang av alle pågående barnehageprosjekter, for å være sikre på at det bygges ut det maksimale antallet barnehageplasser som er mulig. Likeledes vil vi at en tilsvarende gjennomgang av alle eksisterende barnehager gjøres, for å se om det i tilknytning til disse på noen måter kan bygges ut flere plasser. Og i tillegg vil St. Hanshaugen SV se på om det finnes potensielle barnehageprosjekter som det borgerlige flertallet i bydelsutvalget i inneværende periode har sørget for å skrinlegge.

Det er viktig at så mange nye barnehageplasser som mulig er kommunale. Kun på denne måten kan bydelen være helt sikre på at det er barna i bydelen som får tilbud om de ledige plassene. St. Hanshaugen SV vil derfor også jobbe for bedre kvalitet og økt brukertilfredshet i de kommunale barnehagene i bydelen.

Ingen kommentarer: